top of page

THEORETISCH EXAMEN AFLEGGEN IN ANTWERPEN

Data eerstvolgende theoretische lessen in Berchem: 20/04/2024 & 21/04/2024 van 10:00 tot 16:00

Voorbereiding

VOORBEREIDING OP HET THEORETISCH EXAMEN

Alvorens u achter het stuur mag kruipen, dient u eerst te slagen voor het theoretisch examen. Vanaf de leeftijd van zeventien jaar kunt u zich hierop voorbereiden. U kunt zich op twee manieren voorbereiden op het theoretisch examen.

1. U VIA EEN ERKENDE RIJSCHOOL VOORBEREIDEN OP HET THEORETISCH EXAMEN

U volgt een theoriecursus van 12 lesuren in onze autorijschool in Berchem. De cursus kost slechts € 135 en het theoretisch handboek kost € 30.

De theoriecursus van Rijschool Unique in Berchem en Mechelen, sluit naadloos aan bij de praktijkopleiding en bereidt u goed voor op de werkelijke verkeerssituatie. Onze theoretische cursus wordt door de rijschool verzorgd, dit verspreid over verschillende avonden. U krijgt de keuze tussen 4 lesavonden (3 uur per lesavond) of een opleiding op zaterdag en zondag (6 uur per opleidingsdag). Daar raakt u onder meer vertrouwd met de verkeersregels en verkeerstekens. Ook de eisen van het examencentrum komen hierbij ruim aan bod. Iedere theoriecursus wordt afgerond met een proefexamen om uw kennis te toetsen.

2. VIA ZELFSTUDIE

U kunt ook op eigen initiatief de leerstof van het theoretisch examen verwerken. Hierbij schaft u het theoretisch handboek aan via onze rijschool en raadpleegt u de oefenvragen online.

Als u twee maal niet slaagt voor het theoretisch examen bent u verplicht om 12 uur theorieles te volgen bij een erkende autorijschool. Bij Rijschool Unique in Berchem, bij Edegem en Deurne, kunt u zich inschrijven voor theorielessen. Nadat u de theorielessen bijwoonde, ontvangt u een attest waarmee u opnieuw deelneemt aan het theoretisch examen bij het examencentrum.

Schrijf u nu in voor de theorielessen in onze autorijschool.

Contacteer ons

Nog meer vragen over het theoretisch examen?

bottom of page